NIEUWS

Nog even en dan kan het feest van Theater op ’t Zand op 26 augustus 2023 om 12.00 uur in alle hevigheid losbarsten.

VOEL, DOE, KIJK EN LUISTER

Programma
Voor een overzicht van het programma en een tijdslijn zie onder de menuknop Programma

Horeca
De horecafaciliteiten worden nu geleverd met vijf foodtrucks, die aan het begin van ’t zand staan opgesteld. Er is natuurlijk koffie en thee, er zijn Hongaarse specialiteiten. Patat en hotdogs ontbreken niet, maar er is ook fruit en smoothies. En de foodtruck met Indonesische hapjes, ook vegetarisch, niet te vergeten. De ijsco met heerlijk ijs in verschillende smaken en een drankenbuffet met bier, wijn, fris en een waterbar maken het geheel compleet. Voor de kinderen is er een speciale kinderbon voor ijs, limonade en poffertjes. Zelf eten meenemen mag natuurlijk ook! De horecamedewerkers leveren er graag een (ijskoud) drankje bij.

Betalen
Er is een nieuw betaalsysteem. Je kunt overal met pinpas betalen. Aan de kassa is ook een e-card te koop waarmee je alle horeca kunt betalen. Als het saldo op is, kun je zelf het saldo aanvullen met je telefoon. Wel zo makkelijk.

Parkeren
We willen iedereen vragen zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is ruim voldoende plek voor je fiets vlak bij het zand in speciaal daarvoor gemarkeerde plekken. Er zijn drie parkeerplekken voor auto’s. De plekken worden aangegeven door verkeersborden en er zijn verkeersregelaars om al het verkeer in goede banen te leiden. Vanaf de grote parkeerplaats is het ongeveer 20 minuten lopen naar ’t Zand. De looproute staat duidelijk aangegeven. Kijk op onze website voor meer informatie over parkeren van je auto.

Alle informatie over de deelnemende artiesten, het programma, het tijdschema, de parkeerplekken is te vinden op onze website.

Theater op ’t Zand wordt vooral mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die met z’n allen hun best doen om iedereen een onvergetelijk dagje-uit te bezorgen.  Ook de gemeenten Barneveld en Apeldoorn, diverse fondsen en onze sponsoren leveren hun bijdragen. Met elkaar houden we het festival gratis toegankelijk!