NIEUWS

Wij zoeken  vrijwilligers

Elke vierde zaterdag van augustus vindt Theater op ’t Zand plaats op het Kootwijkerzand nabij Kootwijk. Dit jaar op zaterdag 24 augustus. Dan bruist het daar van de activiteiten met een keur aan smaken: toneel, dans, muziek, cabaret. Er is voor ieder, jong en oud, wat te luisteren, te zien, te voelen en te doen. Het is dé plek waar cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Zo’n 100 vrijwilligers zijn samen met het bestuur het hele jaar door bezig om het festival mogelijk te maken. Het bestuur bestaat uit vier mensen. De voorzitter, de secretaris, de penningmeester en algemeen bestuurslid. Ieder bestuurslid heeft de verantwoordelijkheid voor een aantal taken (denk aan PR, Programmering, Sponsoring, Bouw, Financiën, Verkeer, etc).
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen doen. Voor nu hebben we een aantal concrete vacatures. Stuur een berichtje als je mee wilt doen of meer informatie wilt.

Voor het bestuur zoeken wij twee mensen, een penningmeester en een algemeen bestuurslid.
Wij vragen: enthousiasme, hart voor cultuur en natuur, doorzettingsvermogen, affiniteit met projecten. Voor de penningmeester is financiële kennis van zaken een pre.

Wij bieden enthousiaste teams van vrijwilligers, een prachtig festival dat al meer dan 20 jaar wordt georganiseerd, een zinvolle vrijetijdsbesteding.

We rekenen dat het je een dag in de maand kost en naar mate 24 augustus nadert zal je meer tijd kwijt zijn.

Lijkt ’t je leuk om mee te werken aan het theaterfestival dat jaarlijks plaatsvindt op ‘t Kootwijkerzand? Of ken je zo iemand?

Laat ons dit weten en stuur ons een berichtje. We komen graag met je in contact.
[email protected]