DANSSCHOOL DANCE FLOOR

Optreden Workshop Hiphop 

Tijd :

Centrum 

Optreden Dansschool Dance Floor / Workshop Hiphop  

De demoteams van dansschool Dance Floor zijn aanwezig bij Theater op ’t Zand! Je kunt ze komen bewonderen voor een korte voorstelling van hun wedstrijddans. Na afloop leren de dansers samen met docent je graag een stukje van hun dans aan. Ben je er klaar voor?

Dance Floor is een allround dansschool gelegen in Barneveld en Voorthuizen. Dance Floor biedt diverse lessen aan in de leeftijd van 2,5-70+ jaar voor amateurs en semi-professionals. Ook dansers met een verstandelijke- of fysieke beperking zijn bij ons van harte welkom.

Het docententeam bij Dance Floor bestaat uit HBO afgestudeerde danspedagogen die eveneens actief zijn in binnen- en buitenlandse dansproducties. Dance Floor legt hierdoor een duidelijk accent op kwaliteit van de lessen en leerlingen worden meegenomen in de passie van de docent. Wat Dance Floor daarnaast biedt, is een omgeving waarin vertrouwen en veiligheid centraal staan. We zijn ervan overtuigd dat er door middel van vertrouwen en veiligheid stappen gemaakt kunnen worden in het persoonlijke leerproces.

Naast wekelijkse lessen is het bij Dance Floor ook mogelijk om evenementen (zoals kinderfeestjes), privélessen en workshops te boeken.

#kidsproof. #dans #doe #kijk