WAT EEN TEAM | #trots | van Groeten van uit Theater op ’t Zand en wat
“ZWERVELENDE ” foto’s hebben jullie afgeleverd, WAT GAAN WE VOOR VOLGEND JAAR VERZINNEN !?
trots op deze 2  
Myra Steens &  Rachelle Stoffels fotografie

 

Vrijwilligers 

De organisatie en uitvoering van Theater op ‘t Zand is in handen van een team van vrijwilligers dat bijna het hele jaar bezig is om naar de volgende grote dag toe te werken.

Denkt u dat u een goede bijdrage kunt leveren als vrijwilliger? Bent u creatief? Kunt u goed met mensen omgaan? Heeft u bijzondere kwaliteiten en wilt u die benutten bij de totstandkoming van het volgende festival? Of wilt u op 18 juli het ecoteam versterken, tientjesvrienden werven, artiesten extra in de watten leggen, gastvrouw achter de balie zijn, bezoekers verwelkomen en uitzwaaien, het horecateam versterken of tekstjes schrijven voor op de website over onze weldoeners?

Stuur een mailtje naar [email protected] en wij nemen contact met u op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Like ons op facebook!

 

Myra Steens heeft 10 nieuwe foto’s toegevoegd.

8 uur ·   Terug van Zwervelwind Theater op ’t Zand wat een creatief feest. Geweldige organisatie, geweldige plek. Goede samenwerking met Rachelle Stoffels fotografie. Met wandelend decor van ballonnen zwierven ook wij over ’t Zand. Een goed idee van Johan van Omme die uiteraard met honderden anderen ook op de foto ging. Ging u vandaag met ons op de foto…??? Sommigen deden het zonder hulp…hahaha.. alsnog door ons weer op de foto gezet. Morgen op de facebook pagina van Theater op ’t Zand zwervelen de rest van alle beelden voorbij.