VOEL

Sultans en prinsessen scharrelen schaterend om de verkleedkist. Ontdek  hoe het besprookte MOMOtheater het fluisterkruid trotseert. Gewaar rammelaar, bel , spel en snaar tot het Oorstrelend Oorkest . Vat de klinkende klanken van Aissatoe De Zwaan met schallende schalen.  Volg de mix voor kids van de fakir, de dansende slang, dans buik en de man zonder gezicht!

DOE

Klop, trommel, klap en stommel met 4xM bodypercussie workshops. Spin en zoem  snorrebotjes bij Nairac. Vervul je dienst bij de zand-, bos- en torenwachters bij Staatsbosbeheer. Wek met de Knutselarij zooi tot mooi.

KIJK

Spot de zeldzame Zeemeeuwmin. Ontmoet het ondoorgrondelijke Orakel. Koekeloer de kunsten van Art Master Tonkinson. Zie betoverde gezichten van deugnieten, prinsessen, tijgers en leeuwen. Werp een blik naar de horizon: tuur naar de fotomuur van cultuur in de natuur.

LUISTER

Let op Mechteld Karlien, zij harpt heerlijk en hartelijk. Volg het organisch volume van de Grey Nomad. Bemerk hoe bewogen Bender gemoederen beroert. Volg het ritme, laat The Upsessions toe en laat je gaan!