ROGIER PELGRIM

Rogier Pelgrim is liedjesschrijver en verhalenverteller, en komt uit Wageningen. Je zou hem kunnen kennen als finalist van het programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland.’ Ook won hij in 2012
‘De Grote Prijs van Nederland’. Deze zomer speelt hij onder andere op festival Concert At SEA. In december bracht de zanger de single ‘Welcome Here’ uit. Het liedje werd uitgeroepen tot ‘Top Song’op Radio 2.

Goed nieuws! Mijn nieuwe single ‘Stranger Than The News’ is uit!

Het liedje gaat over de over-kill aan media die we elke dag op ons af krijgen. De mensen in de middeleeuwen kregen hun hele leven ongeveer net zoveel mediaboodschappen op zich afgestuurd als wij in één dag.

We krijgen op een gemiddelde dag een absurde cocktail voorgeschoteld van de nieuwste single van Adele, bombardementen in Syrië, een grappig filmpje van katjes, een rare uitspraak van Donald Trump en een bizar bericht over een vliegtuigcrash, om vervolgens weer over te gaan tot de orde van de dag.

De single is geproduceerd door Pim van de Werken (Broeder Dieleman, Discohen, Knalland, The Medics, Eins Zwei Orchestra en meer) en het artwork is gemaakt door Job van der Molen (HP de Tijd, Joop.nl, Dagblad van het Noorden en meer).

Ook is er een hele toffe lyric video gemaakt waarvoor Job van der Molen nog een aantal extra illustraties heeft gemaakt. Editing en animaties zijn gedaan door Bart-Jan van Drongelen. Je ziet de video hierboven!

Ondertussen heb ik ook weer een aantal concerten aan de agenda toegevoegd. Het wordt een erg mooie zomer met optredens op Concert At SEA, Festival Mundial, Damaris Festival, Openluchttheater Ede en nog veel meer! Binnenkort mag ik nog een paar hele mooie shows gaan aankondigen.