‘Theater op ’t Zand’ zoekt bestuursleden

‘Theater op ’t Zand’ zoekt bestuursleden

De 20e editie van ‘Theater Op ’t Zand’ is komend jaar een feit. Op een unieke plek, het Kootwijkerzand, kunnen bezoekers gratis genieten van de match tussen kunst, cultuur en natuur. Jan van Iwaarden, voorzitter: “We zijn daarom naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken ten behoeve van het lustrum van dit prachtige evenement.”

‘Theater op ’t Zand’ trekt jaarlijks ruim 5000 bezoekers die genieten van de meest bijzondere cultuur- en kunstuitingen en de reacties zijn altijd positief. Doe, voel, kijk en luister is het credo en deze zintuigen worden elke derde zaterdag in juli allemaal op verschillende manieren geprikkeld. Bezoekers kunnen er luisteren naar muziek, kijken naar dans en theater en kunst beleven.

Editie 2019 afgelast
Van Iwaarden: “Helaas hebben in juli jongstleden het evenement afgelast wegens extreme weeromstandigheden. De welwillendheid van artiesten, sponsoren, leveranciers, weldoeners en uiteraard onze 100 vrijwilligers is hartverwarmend en we zijn hen daar heel dankbaar voor. Mede daarom zijn we inmiddels weer enthousiast bezig met de voorbereidingen voor 2020.”

Nieuwe mensen nodig
Het bestuur van ‘Theater op ’t Zand’ zoekt gedreven mensen die binnen het bestuur diverse taken willen vervullen zodat deze unieke belevenis kan blijven bestaan. “Nieuwe bestuursleden of vrijwilligers worden onderdeel van een gedreven club mensen die jaarlijks samen iets onvergetelijks neer willen zetten op het Gelderse Kootwijkerzand, de grootste zandverstuiving van West-Europa. Aanmelden kan via onze website”, besluit Van Iwaarden.