Doe wel en kies uit!

Doneer met kwistige hand en kijk je rijk bij Theater op ‘t Zand

Een onvergetelijk en spectaculair evenement waar kunst, cultuur en natuur elkaar op unieke wijze ontmoeten moet gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Dat bent u ongetwijfeld met ons als bestuur van Theater op ’t Zand eens. Daarom doen wij een beroep op uw welwillendheid en vragen uw aandacht voor het bijgevoegde overzicht. De sponsorbedragen liggen uiteen zodat er voor iedereen iets te sponsoren is. Van de muzikale hoofdact tot bekendheid op social media en van visuele kunst tot programmaorganisatie. Doe wel en kies uit. Mede dankzij uw bijdrage kan de 20e editie weer gerealiseerd worden. Kijk voor meer informatie op onze website: www.theateroptzand.nl.

Beleef Theater op ’t Zand; doe, voel, kijk en luister! 

In 2020 bestaat Theater op ’t Zand 20 jaar.
Dat vieren we met elkaar.

Doe mee: bedenk, ontwikkel, doneer, help en deel in de voorpret!

Als dank hiervoor ontvang ik bij de eerst volgende editie een leuk aandenken.

Vul hier onder je gegevens in

En betaal direct met iDEAL (lekker makkelijk ;))

Dank namens de Zandkorrels

STAP 1 | Doneer

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Bedrag:


STAP 2 | Gegevens

Contactformulier

Word Weldoener

Uiteraard geven wij u graag een schriftelijke bevestiging van uw gift. Neemt u gerust contact op met ons, dan willen wij graag met u van gedachten wisselen wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Weldoeners, steun ons met uw bijdrage

Het wordt er in deze tijd niet gemakkelijker op om een festival zoals Theater op ‘t Zand te organiseren. We beseffen terdege dat we niet de enige zijn die een beroep doen op sponsoren en op subsidies. Maar… zonder dat kunnen we het niet, want er is simpelweg geld nodig om deze dag tot werkelijkheid te laten komen. We moeten het podium betalen, de artiesten, het geluid en zo nog het één en ander.

Gelukkig hebben we de begroting nog steeds rond kunnen krijgen, al is het een heel gepuzzel. Vindt u ons festival leuk, prettig, goed, warm, leerzaam of van alles wat en wilt u ons ondersteunen, dan zeggen wij zeker geen nee.

Uw gift is van harte welkom op bankrekeningnummer NL20ABNA0929753445 ten name van Stichting Kootwijk Cultureel.