Bereikbaarheid

Bezoek Theater op ’t Zand

Parkeren tijdens Theater op ‘t Zand

Omdat het festival midden in de prachtige natuur plaatsvindt, is er beperkte parkeergelegenheid (P3) in de directe nabijheid. De route hier naar toe wordt duidelijk aangegeven en u wordt begeleid door verkeersregelaars.

Om cultuur en natuur nog meer met elkaar te  verbinden raden wij u aan zoveel mogelijk op de fiets te komen. Komt u met de auto dan raden we u aan om uw auto op een van de diverse parkeerplaatsen in de omgeving van Kootwijk te parkeren en van daaruit fietsend of wandelend verder te gaan.

Wij hebben  een wandel- en fietsroute voor u uitgestippeld vanaf twee parkeergelegenheden in de omgeving:

1. U kunt uw auto op een weiland aan de Duinweg parkeren (P1). De route naar P1 wordt ook duidelijk aangegeven. Daarvandaan kunt u  meteen al van de prachtige omgeving genieten, door wandelend op weg te gaan naar het festivalterrein via een duidelijk aangegeven route. Duur van die wandeling: ongeveer 20 minuten.

2. U kunt ook parkeren op de groene parkeerplaats (P2), vlak bij de afslag Kootwijk bij de A1. Het verdient aanbeveling om dan met de fiets – die u dan wel bij u moet hebben – naar het festivalterrein te gaan; het is ongeveer een uur lopen. Ook de fietsroute is duidelijk aangegeven. Duur van de fietstocht: ongeveer 15 minuten.